Business Risk Officer Employee Benefits / Health Care ( NL versie)

Company name

AG Insurance

Place

Brussel
Belgium

Our Company :

Ga voluit voor een leuke job met heel wat carrièrekansen bij AG Insurance. Dan kies je meteen ook voor een Top Employer. Je krijgt de kans om je te ontwikkelen in een dynamische omgeving, met leuke collega’s, waarin de klant echt centraal staat. Klinkt goed? Ga er dan voor! We wachten op je.

Als marktleider beschikt de Business Unit Employee Benefits & Health Care over een volledig gamma tweedepijlerproducten en -diensten. We zijn een innoverende, vooraanstaande speler in de ontwikkeling en de evolutie van onze markt.

Binnen Employee Benefits is het Risk team verantwoordelijk voor de ontwikkeling en evolutie van risicomodellen en risk reporting, evenals voor het gebruik van deze modellen in de strategische visie van Employee Benefits / Health Care.

Momenteel zijn we op zoek naar een Business Risk Officer om het team te versterken.

The Job / Responsibilities :

- Je neemt deel aan het uitwerken en programmeren van risicomodellen, met oog op het kwantificeren en analyseren van risico’s, die moeten dienen als basis voor het bepalen van de strategieën.
- Je verbetert de risico- en evaluatiemodellen om een zo getrouw mogelijk beeld te geven van de eigendommen van de portefeuille EB/HC en te voldoen aan de vereisten gelinkt aan reporting (Solvency II) en boekhouding (IFRS17).
- Je werkt mee aan de analyses en studies betreffende het bepalen van de ‘Models Assumptions’ die moeten gebruikt worden en aan de opvolging van de gebruikte modellen en je staaft deze in een gemotiveerd en beargumenteerd verslag.
- Je helpt mee aan de uitwerking van nieuwe ontwikkelingen en aan het behoud van een kwalitatieve documentatie van de modellen.
- Je neemt actief deel aan technische werkgroepen en je brengt op een gestructureerde manier verslag uit van je deelname aan vergaderingen.
- Je communiceert vlot en duidelijk – zowel mondeling als schriftelijk – over de resultaten en de gebruikte methodologie en je besteedt bijzondere aandacht aan het beheer van de informatie.

Your profile :

- Je bent actuaris of je hebt een master in wiskundige of economische richting.
- Je hebt interesse in risicobeheer en wil graag meer leren over de verzekeringsmarkt.
- Je bent in staat om de huidige werkwijze kritisch te bekijken, je bent creatief en kunt ‘out of the box’ denken.
- Je kunt presentaties geven, oplossingen op een duidelijke manier communiceren en anderen overtuigen.
- Je hebt een goede kennis van de tweede landstaal en van het Engels.
- Je hebt een uitstekende kennis van de verschillende informaticatools (Acces, Excel, Word, Visual Basic, SAS, ...) en hebt ervaring met programmeren.


(Bedankt om naar Banking Boulevard te verwijzen als u solliciteert).

We offer :

- We bieden je een toffe werksfeer in een enthousiast en dynamisch team.
- Bovendien krijg je bij AG Insurance de kans om jezelf voortdurend te ontwikkelen, met een brede waaier aan opleidingen. Ideaal om al de vaardigheden te leren die jou kunnen helpen om je carrière verder uit te bouwen.
- Bij AG Insurance krijg je meer dan een job, we bieden je een hele carrière. Wil je na verloop van tijd van iets anders proeven? We begeleiden je en stimuleren je om al je talenten ten volle te benutten.
- Vroeg starten, laat starten, af en toe thuis werken? Het kan allemaal! We bieden je de nodige flexibiliteit (en een mooi aantal verlofdagen) zodat je een goed evenwicht kan vinden tussen werk en privé.
- Natuurlijk tellen de centen ook mee. Daarom krijg je een aantrekkelijk loonpakket met mooie voordelen.
- Ten slotte bieden we je stabiliteit én dynamiek. Je gaat namelijk aan de slag bij de marktleider in de verzekeringssector, maar we streven er ook voortdurend naar om onze klanten nog beter te ondersteunen. En daarvoor rekenen we op jou.

Interesse?

Zin om bij ons te komen werken? Wacht niet op je volgende leven. Surf meteen naar jobs.aginsurance.be en solliciteer online!