Business Analyst Life Insurance ( NL versie)

Company name

AG Insurance

Place

Brussel
Belgium

Our Company :

‘Program Management Life Insurance' vormt binnen AG Insurance de brug tussen de business en het departement IS en staat in voor de coördinatie, het plannen en realiseren van automatiserings-, verbeterings- en changeprojecten op het vlak van levensverzekeringen, zowel voor distributie via bank als via makelaars.

Deze organisatie is momenteel opgebouwd uit 3 entiteiten:

‘Application support Life Insurance’, met als opdracht de nodige ondersteuning te bieden in het kader van de huidige processen & projecten en een goede werkingskwaliteit van de applicaties te garanderen;

‘Projects & Architecture Life Insurance’, met als opdracht nieuwe projecten/processen binnen de bestaande omgeving uit te werken en om de uitbouw van de toekomstige business architectuur te realiseren;

‘Process & Organisation Life Insurance’, met als opdracht het beheer van de projecten die nauw verbonden zijn met de tools, processen en rapporten die gebruikt worden door de operationele departementen van Life Bank.

Voor onze 3 afdelingen in Brussel zijn wij momenteel op zoek naar een Project Officer m/v

The Job / Responsibilities :

Als Project Officer bestaat je functie uit het analyseren van de business vereisten en het opvolgen van de implementatie teneinde te voldoen aan de noden van de gebruikers en dit binnen het kader van architectuur, standaarden en methodologieën, dit wordt vertaald in volgende resultaatsdomeinen:

- Het uitvoeren van analyses in het kader van nieuwe business processen en/of functionaliteiten die als basis zullen dienen voor het ontwikkelen van applicaties.
- Het inventariseren en documenteren van alle business processen teneinde een totaaloverzicht te bekomen van alle gebruikte processen voor alle producten en kanalen.
- Het opvolgen en participeren in de reële implementatie van de ontwikkelde analyses teneinde er over te waken dat de juiste objectieven worden gerealiseerd en dat de realisatie coherent is.
- Het op een gestructureerde en proactieve wijze rapporteren aan de projectcoördinator zodat deze op de hoogte blijft van de voortgang en de risico’s van de projecten.
- Het deelnemen aan het opzetten en uitrollen van methodologieën, tools en technieken en het verspreiden ervan binnen de organisatie teneinde het ontwikkelen van processen te faciliteren en er voor te zorgen dat de gebruikte taal inzake processen en knowledge in het algemeen uniform is binnen de organisatie.
- Het evalueren van de kwaliteit van de opgeleverde analyses binnen de equipe teneinde de kwaliteit en de consistentie te garanderen.

Your profile :

- Je hebt een universitair diploma of gelijkwaardig door ervaring.
- Je hebt al ervaring in project management en business analysis.
- Je hecht veel belang aan communicatie en teamwerk.
- Je bent kritisch en analytisch ingesteld.
- Je hebt gevoel voor organisatie en werkt nauwgezet en flexibel.
- Je hebt een goede kennis van het Nederlands en het Frans, kennis van het Engels is een pluspunt.
- Een wil om te groeien in je job en binnen AG Insurance.
- Frisse ideeën om AG Insurance verder klaar te stomen voor de toekomst.
- Een klantgerichte houding in elk aspect van je job.


(Bedankt om naar Banking Boulevard te verwijzen als u solliciteert).

We offer :

Een bedrijf waar je kan groeien in je job en een veelzijdige loopbaan kan uitbouwen.

Een stabiele werkgever met een duidelijke langetermijnvisie.

Een positieve sfeer binnen je team, maar ook daarbuiten.

De nodige flexibiliteit om een goed evenwicht te vinden tussen werk en privé.

Een moderne werkplek met de juiste tools en hedendaagse technologie.

Een aantrekkelijk loonpakket met een brede waaier aan voordelen.